سه شنبه 22 آبان 1397 _ 05 ربيع الأول 1440 _ 13 نوامبر 2018

تاریخ : دوشنبه 14 مرداد 1392     |     کد : 103

بازديد فرماندهي حوزه دو سازمان بسيج كارمندي سپاه عاشورا از بسيج كارمندي دانشگاه شهيدمدني آذربايجان

اكيپ بازرسي حوزه دو مقاومت بسيج كارمندي شهيد مدني سازمان بسي�� كارمندي سپاه عاشوراي استان آذربايجان شرقي، از پايگاه مقاومت بسيج كارمندي شهدا ء دانشگاه شهيدمدني آذربايجان بازديد كردند

اكيپ بازرسي حوزه دو مقاومت بسيج كارمندي شهيد مدني سازمان بسيج كارمندي سپاه عاشوراي استان آذربايجان شرقي، از پايگاه مقاومت بسيج كارمندي شهدا ء دانشگاه شهيدمدني آذربايجان بازديد كردند .

سرهنگ ناصر عليزاده فرمانده حوزه دو مقاومت بسيج كارمندي شهيد مدني(ره) در اين بازديد ضمن حضور درجمع شوراي فرماندهي بسيج كارمندي دانشگاه ،از فعاليت هاي پايگاه مقاومت بسيج كارمندي شهدا اين دانشگاه تقدير و حلقه هاي صالحين و بسيجيان را زمينه ساز افزايش بازدهي و ميزان رضايت مخاطبين و مراجعين از خدمات دانشگاه دانستند.

عليزاده افزود: شجره طيبه بسيج را كه امام راحل آن را بنيانگذاري كردند امروز منشاء خيرات و بركات متعددي در نظام مقدس جمهوري اسلامي شده و خوشبختانه شاهد تسري مستمر و روزافزون بسيج در اقشار مختلف جامعه هستيم. وي كيفي سازي حلقه هاي صالحين را خواستارشدند.

علي اصغر خدائي فرمانده پايگاه مقاومت بسيج كارمندي شهداء دانشگاه شهيدمدني آذربايجان هم در اين جلسه گزارشي از عملكرد پايگاه مقاومت را ارائه نمودند.
در پايان برنامه بازرسي در محل مزارشهيدگمنام حضوريافته و با قرائت فاتحه به مقام شامخ شهيدان اداي احترام نمودند.

نوشته شده در   دوشنبه 14 مرداد 1392  ساعت  01:51   توسط   مدير سايت بسیج کارمندی شهداء دانشگاه شهیدمدنی
ویرایش شده در دوشنبه 14 مرداد 1392 ساعت 09:50 توسط مدير سايت بسیج کارمندی شهداء دانشگاه شهیدمدنی