يکشنبه 26 خرداد 1398 _ 13 شوال 1440 _ 16 ژوئن 2019

تاریخ : يکشنبه 4 بهمن 1394     |     کد : 141

بازديد رئیس سازمان بسيج كارمندي سپاه عاشورا از بسيج كارمندي دانشگاه شهيدمدني آذربايجان

رئیس سازمان بسيج كارمندي سپاه عاشوراي استان آذربايجان شرقي، از پايگاه مقاومت بسيج كارمندي شهدا ء دانشگاه شهيدمدني آذربايجان بازديد كردند .

رئیس سازمان بسيج كارمندي سپاه عاشوراي استان آذربايجان شرقي،روز یکشنبه 4بهمن ماه 1394 از پايگاه مقاومت بسيج كارمندي شهدا ء دانشگاه شهيدمدني آذربايجان بازديد كردند .

سرهنگ احمدزاده رئیس سازمان بسيج كارمندي سپاه عاشورای استان آذربایجانشرقی در اين بازديد که  فرمانده حوزه دو شهیدمدنی بسیج کارمندی و جمعی از معاونت های سازمان بسیج کارمندی همراهی می کردند، ضمن حضور درجمع شوراي فرماندهي بسيج كارمندي دانشگاه ،از فعاليت هاي پايگاه مقاومت بسيج كارمندي شهدا اين دانشگاه تقدير و حلقه هاي صالحين وتشکیل شورای امربه معروف ونهی از منکر پایگاه مقاومت را از جمله فعالیت های اولویت دار برشمردند.همچنین تاکید داشتند که بسیجیان در زمینه کمک های مالی برای جبهه های مقاومت مشارکت نمایند.

شورای فرماندهی پايگاه مقاومت بسيج كارمندي شهداء دانشگاه شهيدمدني آذربايجان در اين جلسه نیز گزارشي از عملكرد پايگاه مقاومت را ارائه نمودند.

در پايان برنامه بازرسي در محل مزارشهيدگمنام حضوريافته و با قرائت فاتحه به مقام شامخ شهيدان اداي احترام نمودند.

نوشته شده در   يکشنبه 4 بهمن 1394  ساعت  12:29   توسط   مدير سايت بسیج کارمندی شهداء دانشگاه شهیدمدنی
ویرایش شده در دوشنبه 5 بهمن 1394 ساعت 12:29 توسط مدير سايت بسیج کارمندی شهداء دانشگاه شهیدمدنی