سه شنبه 22 آبان 1397 _ 05 ربيع الأول 1440 _ 13 نوامبر 2018

تاریخ : يکشنبه 3 ارديبهشت 1391     |     کد : 48

دانشگاه شهدمدنی با عطر ۲ شهید گمنام معطر می‌شوند

همزمان با ایام فاطمیه، پیکر ۲ لاله گمنام دوران دفاع مقدس در تبریز تشییع و در مجتمع دانشگاه آزاد اسلامی این شهر تدفین می‌شود.

همزمان با ایام فاطمیه و سوگواری شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) پیکر 2 لاله گمنام دوران هشت سال دفاع مقدس، روزدوشنبه چهارم اردیبهشت ماه ( بعدازظهر)مهمان دانشگاه شهیدمدنی هستند.
گفتنی است است  این برنامه که از سوی بسیج دانشجویی این دانشگاه  ترتیب یافته ،ضمن اجرای برنامه های سوگواری و عزاداری شهادت حضرت زهرا(س) آئین وداع با این شهدای گمنام نیز به اجرا در می آید.
بنابراین گزارش، پنجم اردیبهشت ماه 1391 مراسم تشییع شهدای گمنام با حضور اقشار مختلف مردم شهیدپرور تبریز از ساعت 10 صبح از میدان شهدا به سمت میدان ساعت برگزار و پس از اجرای ویژه برنامه عزاداری و سوگواری، در دانشگاه آزاد اسلامی تبریز به خاک سپرده می شوند .
گفتنی است 2 شهید سرافزار اسلام در عملیات والفجر هشت در منطقه عملیاتی فاو به درجه رفیع شهادت نایل شده اند.

نوشته شده در   يکشنبه 3 ارديبهشت 1391  ساعت  12:58   توسط   مدير سايت بسیج کارمندی شهداء دانشگاه شهیدمدنی
ویرایش شده در دوشنبه 4 ارديبهشت 1391 ساعت 09:33 توسط مدير سايت بسیج کارمندی شهداء دانشگاه شهیدمدنی