سه شنبه 22 آبان 1397 _ 05 ربيع الأول 1440 _ 13 نوامبر 2018

تاریخ : چهارشنبه 4 بهمن 1391     |     کد : 94

برگزاری دومین نشست قرآنی ماهانه اعضای حلقه های صالحین (خواهران)

دومین نشست قرآنی ماهانه اعضای حلقه های صالحین (خواهران) روز سه شنبه سوم بهمن 1391 با تلاوت(ترتیل) دو صفحه از سوره مبارکه اسراء برگزار شد .

دومین نشست  قرآنی  ماهانه اعضای حلقه های صالحین  (خواهران) روز سه شنبه سوم بهمن 1391 با تلاوت(ترتیل) دو صفحه از سوره مبارکه اسراء برگزار شد .دراین مراسم خانم دکتر صادقی معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه شهیدمدنی آذربایجان با تبیین راهکارهای اخلاقی قرآن مجید در زندگی و تاثیر عمل به آن در ایجاد آرامش در زندگی و سعادت اخروی به  نکات اخلاقی و کاربردی  از سوره مبارکه اسراء  پرداخت و به سوالات حاضرین پاسخ داد.
این برنامه با پذیرائی بمناسبت آغاز امامت حضرت مهدی (عج) پایان یافت . گفتنی است
این برنامه به همت امورخواهران بسیج کارمندی شهدا دانشگاه شهیدمدنی آذربایجان برنامه ریزی شده و مقرر است ماهانه برگزار شود.

نوشته شده در   چهارشنبه 4 بهمن 1391  ساعت  22:41   توسط   مدير سايت بسیج کارمندی شهداء دانشگاه شهیدمدنی
ویرایش شده در سه شنبه 3 بهمن 1391 ساعت 23:25 توسط مدير سايت بسیج کارمندی شهداء دانشگاه شهیدمدنی